Pekgöz'ün hızına yetişilemiyor

Pekgöz

Kırıkkale'nin MHP Milletvekili Aday Adayı Abdullah Pekgöz'ün hızına yetişilemiyor.

PEKGÖZ’E BÜYÜK İLGİ

Bir günde yüzlerce insan ve esnafla görüşen Peköz, Kırıkkale’yi hemen hemen iki kere dolaştı. Merkezle yetinmeyen Pekgöz, ilçelerde de bende varım diyor. Zamanının birçoğunu esnafın ve vatandaşın arasında geçiren Pekgöz, geceleri de esnaf ziyaretlerine ayırıyor. Kırıkkale’nin çehresini değiştirmek için yola çıkan Pekgöz, hedefine yavaş yavaş yakalıyor.  Pekgöz’le görüşen vatandaşlar ise, büyük ilgi gösteriyor. Pekgöz’ün yanında olduklarını söylüyorlar.

TEHLİKELİ SÜREÇ

Türk Milleti’nin bekasını tehlikeye düşürecek önemli bir süreç olduğunu belirten Pekgöz, “ Ekonomik tedbirsizlikler, sokaklardaki huzur ve asayişin bozulması ve daha da önemlisi milletin devletine olan güveninin sarsılmış olması bu tehlikeli sürecin tehditlerinden yalnızca birkaç tanesidir.”dedi.

DAHA ÇOK İHTİYACI VARDIR

Pekgöz, “Yolsuzluk, kayırmacılık ve ihanetin kol gezdiği bu zamanlarda memleketin yeniden düzene kavuşması ve toplumsal kaynaşmanın yeniden sağlanması için MHP’nin iktidar olmasından başka çare yoktur. MHP bu milletin teminatı ve son umududur. Milli ve manevi direncin zayıfladığı, toplumsal huzurun ve barışın tehdit edildiği bu günlerde Türk Milleti’nin MHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Hal böyle iken Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin omurgası olmaya ve bu toprakları ayakta tutmaya her zamanki gibi hazırdır.”diye konuştu.

SÖZ VERİYORUM

Pekgöz, “Ben de bir kardeşiniz olarak mili fedakârlığın temsili olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne milletimin vekili olarak tarihe saygılı, milletine saygılı bir Türkiye’nin oluşması çalışıyorum.  Genel merkezimiz tarafından oluşturulacak listede hangi sırada olursam olayım partime ve davama hizmet etmeye söz veriyorum. ’’ şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız